Loading...

Hotel Kosta`s, Podgorica


Hotel Kosta’s raspolaze sa super luksuznim apatmanima koji su klimatizovani, opremljeni kolor TV-om sa satelitskim i zemaljskim programima, telefonom sa prikljuckom na internet, muzickom linijom sa CD-om, mini-barom sa ekoloskom negaziranom vodom za pice [topla i hladna], antialergijski klimatizovanim dusecima. Svi apartmani imaju kuhinju.

Odredeni broj apartmana poseduje i racunare, saune, gladijatore, Jacuzzi i hidromasazne kade. Apartmani su od 40m² do102m².

Kapacitet kojim raspolaze Hotel Kostas je 46 lezaja [van standarda 2, 20x0, 90 singl i 2, 20x 20, 20 duplex-francuski]. U sklopu hotela su i restoran, salon, kafe koji radi non-stop, salon za masazu po potrebi dostupni svim gostima. Hotel poseduje i bogatu kolekciju umetnickih slika.

Hotel Kosta’s nudi poslovne i turisticke aranzmane i rent-a-car usluge kao i prevoz gostiju od aerodroma do hotela i obrnuto. Takodje poseduje i parking za automobile i turisticke autobuse koji je kompletan pod video nadzorom. U blizini hotela je i stadion tako da sportisti mogu obaviti i adekvatne treninge.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Постави коментар

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_montenegro@booking-hotels.biz